• Türkçe

21. YÜZYILDA ULUSLARARASI GÖÇ-III ULUSLARARASI KONFERANS

Yeditepe Üniversitesi Küresel Eğitim ve Kültür Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KEKAM) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “21. Yüzyılda Uluslararası Göç” konferansı,  alanında önde gelen akademisyen ve uzmanların katılımıyla 10-11 Ekim 2018 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleştirilecektir.
Bu konferansın amacı,  Türkiye başta olmak üzere, 21. Yüzyılda dünyanın pek çok ülkesini ilgilendiren uluslararası göç hareketlerinin siyasi, iktisadi, hukuki ve sosyolojik boyutlarının tarihsel bir bakış açısıyla tartışılmasıdır. Konferans, farklı disiplinlerde çalışan akademisyenler ile kamu ve sivil toplum örgütlerinde çalışan uzmanları bir araya getirerek, araştırma, fikir ve deneyim paylaşımını sağlamayı hedeflemektedir.